Microcement Design

BLI APPLICERARE


Bli applicerare och gå kurs hos oss på Microcement Design

Gå kurs hos oss på Microcement Design.

Microcement blir mer och mer populärt, därför erbjuder vi dig som företag eller privatperson en heldagskurs hos oss. När kursen är klar får alla deltagare ett certifikat, där man bland annat lärt sig de tekniska momenten av Tecnocemento och dess arbetsmetoder.

Vad du har för bakgrund inom byggbranschen spelar mindre roll, det viktigaste för oss och dig är att du är intresserad av att lära dig och har känsla för detaljer. 


Våra kurser finns i hela Sverige.

Vi kan även komma till er ort och hålla privatkurs om lokal finns tillgänglig. VAD KOSTAR EN MICROCEMENT KURS?

Grundkurs i Microcement – Kurs i vår lokal kostar 2500kr ex moms/företag, För varje extra person tillkommer en avgift på 2000kr

Privatkurs i Microcement – Kurs på er ort, 15000kr ex moms, upp till 6 personer. För varje extra person tillkommer en avgift på 2000kr


Gör-det-själv Kurs - Våran gör-det-själv kurs är en kortare kurs på ca 2-3 timmar,

Vi går igenom processen hur vår microcement fungerar och ni får känna på våra produkter. Ni får även nyttiga tips för att lyckas med ert “gör-det-själv projekt”.

Gör-det-själv kursen kostar 1250kr/pers. Är ni 2 personer eller fler kostar det 1000kr/pers.


 
 
 
 
 
 
Företagskurs
Gör-det-själv kurs
 
 

KONTAKTA OSS FÖR KURS

1. VEM ÄR DET FÖR?

 • Denna microcementkurs vänder sig till alla som vill lära sig tekniken och grundläggande kunskaper för att applicera microcement. 
  Vad du har för bakgrund inom byggbranschen spelar mindre roll, det viktigaste för oss och dig är att du är intresserad av att lära dig och har känsla för detaljer.

  2. VAD INNEHÅLLER KURSEN?

  • Material för applicering på golv och väggar.
  • Komplett teknisk information
  • Applikationsmanual och Garantimanual.
  • Certifieringsdiplom.


   Efter avslutad kurs lägger vi in ert företag på vår hemsida under menyn "Hitta Applicerare". Där kommer kunder hitta all information om er och ha möjlighet att kontakta er för förfrågningar.

   Vi skickar ut förfrågningar från kunder till er där ni utgår ifrån.

   Vi lägger gärna ut bilder/händelser på vår Instagram/facebook där vi har över 2000 följare, på era pågående/avslutade projekt med era kontaktuppgifter.

   Vi finns alltid tillgängliga på telefon, fråga hellre för mycket än för lite. Behöver ni platsbesök av oss kan vi självklart även försöka komma och guida er.


   Klicka här för att komma vidare till kursdatum

  GÅ KURS HOS OSS