Microcement Design

BRA ATT VETA5 skäl att renovera ditt badrum med microcement

Badrum, tillsammans med kök, är vanligtvis ett av de mest renoverade områdena i ett hem. Att få ett badrum vår av en tidning är en mycket attraktiv idé. Men det är normalt att tvivla och leta efter tusen och en idéer innan du fattar ett beslut. Det är därför vi i det här inlägget ger dig 5 skäl att renovera ditt badrum med ett av de mest intressanta alternativen: Cementec Ready-to-Use microcement.

Inget behov av byggnadsarbete för att renovera ditt badrum med microcement

När vi tänker på renoveringar är en av nackdelarna som du tänker på tanken på att göra stort arbete. Av denna anledning är Cementec microcement en mycket attraktiv idé om du funderar på att renovera ditt badrum, eftersom det inte kräver stort arbete, och dessutom genererar det inte någon typ av skräp. Mikrocementet installeras på det befintliga golvet i ditt badrum. Den kan appliceras på nästan vilken typ av yta som helst: kakel, keramik, marmor, betong, gips etc.


Vattenavvisande

En annan fördel med att renovera ditt badrum med microcement redo att användas är, som ett vattentätt material, som kan appliceras på släta och porösa ytor. Detta innebär att det kan appliceras i hela badrummet, (golv, väggar, duschar, handfat, skåp ...). Dessutom har den halkfria ytor, vilket gör det mycket mer attraktivt när du installerar det i badrummet jämfört med andra typer av material.


Ekonomisk och snabb installation

Trots vad det kan tyckas är microcement ett material som kan appliceras på ett snabbare och billigare sätt än andra beläggningar, eftersom hela ytan är täckt med samma material. Dessutom har CEMENTEC installerat microcement i många år, så alla ganska kvalificerade proffs kommer att kunna göra din badrumsrenovering på rimlig tid. Det är därför det är en bra anledning att överväga att microcementera ditt badrum.


Lätt att rengöra, underhålla och renovera ditt badrum med microcement

En annan av de stora fördelarna med microcement är ett lätt rent och underhållet material. Det räcker att använda neutrala tvålar som vår LIMP (neutral tvål speciellt utformad för rengöring av microcementbeläggningar) och applicera ett vax som vår MANTEN-produkt en gång i månaden. Dessutom har vi på CEMENTEC utvecklat en unik typ av finish på marknaden, Forte Plus, med total ogenomtränglighet och motståndskraft mot alla typer av fläckar. Du kommer att kunna rengöra ditt badrum med alla typer av produkter och utan behov av underhåll.

Dessutom skapar microcementet en sömlös beläggning (inga fogar), så du ser till att smuts inte kommer att ackumuleras i dessa leder, vilket skapar det ogillar smutsiga utseendet att det inte kan ha ett vackert utseende oavsett hur mycket du rengör det.


Exklusiv och unik design

Microcement har förmågan att skapa en mycket dekorativ beläggning som gör att ditt badrum ser ut som de som visas i tidningar. Den kombinerar perfekt med alla typer av material, som trä och natursten, och ger rummet en kontinuitet som andra typer av beläggningar inte kan uppnå.

Om du funderar på att renovera ditt badrum, på CEMENTEC, guidar vi dig gärna och gör en offertbudget utan något åtagande. Ta kontakt med oss och låt dig förföras av microcementens magi.


Mer bra att veta fakta: