Microcement Design

REKOMMENDATIONER I KÖKMicrocement i kök: Fördelar, ytor och rekommendationer

Funderar du på att renovera ditt kök? Känner du till inredningsrenoveringar i microcementkök?
Numera föredrar de flesta mikrocementproffs att välja det här alternativet. Arkitekter, inredningsarkitekter och dekoratörer förlitar sig på denna typ av material för sina projekt eller stilar, på grund av de faciliteter som erbjuds av denna typ av dekorativ beläggning när du skapar nya utrymmen och utformar ditt drömda kök.

Du kan designa ett mycket inrett kök utöver marmor och andra typer av vanliga material. Även om mikrocementkök representerar ett högkvalitativt estetiskt element, finns det andra flera potentialer som gör det starkt rekommenderat när du väljer ett material för att renovera ditt önskade kök. Fortfarande inte övertygad? Oroa dig inte, från CEMENTEC vill vi presentera dig för microcementkök.


Vad är microcement redo att användas?

Microcementet är ett material som är formulerat av polymerer, mineraler och aggregat som sticker ut för sin flexibilitet och vidhäftning till nästan alla typer av ytor, med ett brett spektrum av färger och med ett konkret utseende.Microcement i kök appliceras på golv, väggar, bänkskivor eller handfat.


Hur lång tid tar det att applicera microcement redo att användas?

Låt oss säga att det beror på själva renoveringen (kvantitet kvm, applikationsområde etc.). Till exempel kommer arbetet för ett 100 kvm golv att vara ca 6-7 arbetsdagar. Denna tid kommer dock att reduceras till 2-4 arbetsdagar om vi applicerar på perfekt förberedda och släta väggar (som gipsskivor).


5 fördelar med microcement i kök

Cementec, de 5 fördelarna med microcementkök.

Att applicera microcement i kök innebär att man gör det utan stora verk. Att välja denna produkt för att täcka ditt kök kommer att underlätta projektet och kommer att minska renoveringstiderna, eftersom det kan appliceras eller placeras direkt på någon tidigare yta (kakel, marmor, terrazzo, stengods, etc.). Naturligtvis finns det två typer av material som det inte kan appliceras på, metall- och trägolv (På trä kan det appliceras när det är en bänkskiva, bänk eller väggar).

Få en kontinuerlig beläggning, är du en perfektionist? Glöm arbets- eller materialfogar. Microcement i kök kommer inte att ha någon typ av avbrott i dem. Visuellt sett ser du ett enhetligt område som inte lämnar någon likgiltig.

Den är motståndskraftig motträffar eller fotslitage. Allt kommer dock att bero på kvaliteten på det valda materialet, det är därför Cementec mikrocement i kök inte kommer att orsaka dig någon typ av problem.

Ge vattentät. Färdig att använda mikrocement i sig är inte vattentät ( Water Resistant), men om den är ytligt skyddad med vår Finish Forte Pluskommer toppbeläggningen att skyddas från spill av vätskor.

Dra nytta av dess halkfria egendom. Ju grövre microcementstrukturen är, desto mer halkfri blir kvaliteten för att kunna njuta av den i våra microcementkök.

Ta en paus nu, låt oss värdera på vilken typ av ytor vi kan applicera Cementecdekorativ beläggning på microcementköksytorna.


Ytor på microcementkök
Varför applicera mikrocement på köksgolv?

Med otaliga ytorär köket ett av de mest områden som renoverats med microcement. Tack vare dess granulometri kan vi få mycket mer taktfulla ytor, med finare, känslig och smidig beröring, även golv där grovhet råder för att öka dess motstånd och hållbarhet.


Varför applicera microcement på köksväggar?

Om vi pratar om microcement på köksväggar, förutom den estetiska förändringen som kan ge oss,gynnas också den ekonomiska delen. Vi kan helt vända renoveringen genom att minska tiderna vilket innebär en pengabesparing för våra plånböcker.

En annan fördel att tänka på är dess motståndskraft mot träffar på grund av dess kontinuerliga exponering för dagliga föremål samt kontakt med kranvatten. Återigen betonar behovet av attapplicera CEMENTEC: s Finish Forte Plustoppbeläggning för att skydda dem från att spilla alla typer av vätskor.


Varför applicera microcement på din köksbänkskiva?

De blir alltmer populära och efterfrågade. Beläggning eller täckning av en bänk är det nya sättet att modernisera eller helt förändra utseendet på köket utan att göra en stor förändring.

De är slit- och värmebeständiga, lätta att rengöra och mysiga. Att använda olika mikrocementfärger i kök ger en bra visuell effekt. Vit färg gör ditt rum minimalistiskt och harmoniskt. Men å andra sidan kan en grå färg skapa ett industriellt och autentiskt utseende.

Applicera med Cementec, microcementfärg för kök och skapa ett unikt utrymme!


Välj en av våra mikrocementfärger för ditt kök

Kök är rum där man kan kombinera olika typer av material samt olika färger. Cementec kan vara mer eller mindre vågat ocherbjuder dig en bred mikrocementfärguppsättning, med betoning på legendariska gråtoner som simulerar "betongutseende", eller kanske kan du titta in i vår färguppsättning och välja varmare färger som Sand eller Camel.

Vill du att ditt kök är lite prickigt? Prova vår vintage eller metalliska färguppsättning.

Du kommer att bli förvånad över våra köksmikrocementfärger!


Avsluta forte plus av Cementec. Microcementkök som är resistenta mot vätskespill och kemiska produkter

Vi tar hänsyn till allt, så ... Har du någon oro för vilka eventuella fläckar efter att ha spillt ett glas vin eller kaffe? Är du orolig för att microcementkök inte stöderkemiska produkter som blekmedel, alkohol eller lösningsmedel?

Håll dig lugn, för genom att applicera Cementecs Finish Forte Pluss om toppbeläggning kommer alla dessa bekymmer att försvinna. Vi rekommenderar helt denna toppbeläggning med lackutseende, tillgänglig i tre nyanser: matt, satin och glans.

Det är färglöst och är inte brandfarligt eller giftigt, varken under applicering eller efter applicering. Det krävs applicering av två lager efter att microcement i köket har slutförts och torkats.

Ge Finish Forte Plus ett försök och låt oss veta vad du tycker!


Mer bra att veta fakta: