Microcement Design

INREDNING OCH TRENDERDe 5 microcementfärgerna som är inne 

Har du redan valt microcement för att göra ditt projekt? Men är du fortfarande osäker på vilken färg du vill ha? Letar du efter någon rekommendation eller råd som hjälper dig att välja färg baserat på yta eller yta?

Du ÄR på RÄTT plats! Från CEMENTEC föreslår vi att du upptäcker de mest använda microcementfärgerna, liksom hur man applicerar dem baserat på olika områden, för att maximera effektiviteten och effektiviteten hos denna dekorativa beläggning, som används mer av inredningsarkitekter per minut.

Dess mångsidighet och dess kameleontliknande förmåga att anpassa sig till alla dekorationsstilar gör det möjligt att skapa oslagbara dekorativa ytor i alla områden.På bara 4 steg kan du enkelt applicera microcement.

Tar du med dig själv för att känna till microcementfärger?

Microcementfärger: Bortom grått och vitt

Om vi ställer frågan om, vilka microcementfärger tror du används mest för att dekorera olika områden? Visst skulle grått och vitt vara de första färgerna som skulle komma till dig.

Detta beror på att dessa färger är direkt kopplade till cementet strängt taget, och du har inte fel, på grund av att dessa microcementfärger är de mest använda. Microcement färguppsättning går dock utöver och det kommer starkt att bero på kundernas smak och preferenser eller den dekorativa stilen där den ska tillämpas.

Genom att sätta ihop allt detta vill vi från CEMENTEC möta detta aktuella ämne som erbjuder vad vi kallade4 nycklar för att välja microcementfärger.


4 nycklar för att välja Microcement redo att använda färger

Vad ska vi tänka på? Finns det en specifik färg per område? Nej, det finns det inte. Vi bör dockgöra en förhandsanalys av funktionerna i det område som ska dekorerasför att välja den lämpligaste mikrocementfärguppsättningen

Gör dig redo och upptäck våra 4 nycklar för att välja microcementfärger!

Vilken typ av ljus lyser upp ditt rum?

Ska vårt rum renoveras utsatt för ett naturligt ljus eller inte? Är det ett rum med för många punkter av artificiellt ljus eller har det bara de som är nödvändiga?

Om vi har ett områdesom utsätts för solljusetvid olika tidpunkter på dagen rekommenderar vi att du använder mörka färger eller toner, å andra sidan, om det är ett rum med intermittent naturligt ljus, är det bättre att använda mindre mättade färger och därför mer svaga toner.

När det gällerartificiellt ljusberor allt på vilken typ av glödlampa eller färgen på ljuset den avger. Om du till exempel ska använda kalla LED-färger i rummet måste du ta hänsyn till att dessa minskar färgernas intensitet. Tvärtom, de varma LED-lamporna kommer att accentuera och förbättra microcementens färger.


Använd 60-30-10-regeln när det gäller att välja färger

Känner du till 60-30-10-regeln? Detta baserar sin teori på rekommendationen att använda högst 3 färger när man dekorerar ett utrymme, att kunna inkludera en fjärde färg vid sällsynta tillfällen så länge en av dem anses vara en neutral färg.

Så hur skulle 60-30-10-regeln tillämpas när det gäller färgområdet för mikrocement? Om man tar ett rum i sin helhet som 100%, måste 60% av nämnda utrymme motsvara en basfärg, 30% till en kompletterande färg till den första och de återstående 10%, till en färg som accentuerar eller som sticker ut från resten.

Tycker du inte att det är jätteintressant?


Hur stort är rummet eller rummet där renoveringen ska utföras?

Ska området renoveras stort eller litet? Rummets dimensioner är en annan av de faktorer som kommer att markera en eller annan typ av val.

Medan användning avmörka toner minskar utrymmet avsevärt, finns det tricket att använda mikrocement ineutrala eller ljusa färger för att gynna den visuella amplituden i utrymmeti de små rummen.

På samma sätt, låt oss inte ignorera vad som sagts i de tidigare punkterna om microcementens egenskaper när det gäller att reflektera eller förbättra naturligt ljus, vilket gör det till ett idealiskt material när vi anpassar oss till de specifika omständigheter som vi behöver.

Färger beroende på miljö eller kvarter som ska ändras

Varje område eller rum kräver en annan stil eller applikation. Det kommer inte att vara detsamma att dekorera ett sovrum än ett kök eller ett badrum. Det kommer inte heller att vara detsamma, applicera detta material på vårt hem än att göra det på våra kontor. Tror du inte att varje rum kräver sin egen övervägande?

För att illustrera, när det gällersovrum, rekommenderar vi att du använder varma och mjuka färger för att skapa en atmosfär av avkoppling, vila, lugn eller lugn.

Om vi tänker på ettlekrum för barn, skulle vi på CEMENTEC välja mer intensiva och levande färger för att ge styrka och glädje till rummet.

Slutligen, för kontor, företag eller för de mer industriella stilarna, kan vi inte ignorera de gråaktiga eller svarta tonerna som vanligtvis kombinerar och sticker ut med andra mer anmärkningsvärda färger i rummet som ger en mer balanserad personlighet.


5 trendiga microcementfärger

Om du fortfarande inte har klart ditt val kommer vi nedan att avslöja de5 mikrocementfärgerna som sätter trender på marknaden när det gäller att dekorera interiör- och exteriörrum.

Få ut det mesta av denna typ av dekorativ beläggning! Ge din egen identitet med valet av färger för din renovering med CEMENTEC.Microcement Wengè

Brun? Ja, Wenge Brown är en nykter och elegant färg par excellence, som kommer att ge en sofistikerad touch till de olika användningsområdena i ditt hem. Vi rekommenderar att den används i vardagsrum, matsalar eller stora rum.

Om du äntligen väljer att Wengè mikrocement ska användas på väggen, gör det i de rum med högt i tak och fint solljus, kombinera det med mindre intensiva toner på väggarna som vitt, beige eller grått. Dessutom kan du använda kontrasten som också kan produceras med färgglada dekorativa element.

Microcement Baltic Blue

Vill du applicera en industriell touch men du är inte intresserad av den gråaktiga tonen? Bland de olika alternativen är Baltic Blue mycket mångsidig på grund av sin stora anpassning till olika stilar.

Perfekt för golv, tak eller väggar, den baltiska blå mikrocementen kommer att förbättra den diaphanous stilen med tanke på dess förmåga att reflektera ljus. Att vara en perfekt färg som matchar med trä-, läder- eller järnmöbler och lätt att kombinera.

Microcement Linne

Trött på den typiska vita färgen? Vi presenterar diglinnefärgen. En färg som, precis som vit, delar dess ljusstyrka, tidlöshet, mångsidighet och förmåga att anpassa sig till olika medier eller dekorativa stilar.

Kopplat till renhet, ordning och enkelhet är linnemikrocement helt kombinerbart med natur- eller träfibermaterial samt raffia. Denna färg kan appliceras på alla rum och till och med utomhus (poolområde etc.)

Microcement Grove Butterfly

Gillar du den beige tonen? Från CEMENTEC bär vi Mariposa Grove, vår ton som kombinerar det ovan nämnda och är en fullständig framgång i engagemanget för en minimalistisk dekorativ stil.

Bland dess dygder är fjärilslundens mikrocement idealisk på väggarna för att undvika aseptiskt och glänsande utseende. Den kombineras med både kalla och varma färger och passar i alla typer av rum, oavsett om det är med en traditionell eller modern miljö.

Microcement Sand

Det sista men inte för det, det minst relevanta eller använda. Arenafärgen ger dig så harmoniska ytor att den kommer att kunna smälta in i resten av elementen i huset.

Perfekt för att kombinera med organiska material som sten och trä, sandmikrocement ger en mysig ton till rummet. Den kan användas på väggar och särskilt på golv, komplettera den med naturfibermattor eller varma färger.

En helt framgång om ditt rum har många växter!Mer bra att veta fakta: