Microcement Design

MICROCEMENT KULÖRERKULÖRER


CEMENTEC har vi alltid varit för frasen: "För smaker, för färger". Och även om standardfärgen för microcement är grå (på grund av dess cementartade natur), kan du för närvarande hitta ett brett utbud av nyanser, tack vare tillsatsen av pigment i microcementblandningen av färger. Utseende som ger denna dekorativa beläggning önskad färg och kvaliteter.

Av denna anledning har vi aldrig lagt hinder för våra kunder när det gäller färgval. Helt enkelt vill vi erbjuda dig ett brett utbud av färger att välja mellan, den färgade microcement som passar ditt projekt bäst. 

Om du inte kan hitta den färgen som liknar det du letar efter för ditt arbete eller projekt, oroa dig inte, På CEMENTEC gör vi ditt projekt till något mycket mer än ett speciellt projekt. Vi skräddarsyr den färg du behöver, så tveka inte att kontakta oss om du är intresserad av det.

Nedanför är några av de färger som används och efterfrågas mest av våra kunder.

WHITE

ARTIC GRAY

PEARL GRAY

MARENGO GRAY

STROMBOLI GRAY

BLACK

TOFFEE

CAMEL

SAND

LINEN

BALTIC BLUE

GROVE BUTTERFLY

TURQUOISE

OLIVE

MAROON

WENGE


VAD ÄR EN FÄRDIG DEKORATIV BELÄGGNING OCH VAD MENAS MED FÄRGAD MICROCEMENT?


Färdig att använda microcement är en dekorativ beläggning på uppgång på grund av antalet fördelar den erbjuder. Vi kan till och med bekräfta att det idag har blivit en av de största inredningstrenderna, dess mångsidighet och anpassningsförmåga klassificerar det som materialet som ger kvalitetsfinish, perfekt för alla typer av dekorativ stil. Bland dess huvudfaktorer utmärker den sig för att inte ha behov av att utföra arbeten med spillror i sin tillämpning. Dess applicering är väldigt enkel, på samma yta, utan att ta bort golv, väggar eller bänkskivor.

Är inte cement grå av naturen? Går det att måla?
Det stämmer, microcement som vi redan har nämnt är grått från början. Men om vi lägger till olika pigment till det skapar det en resulterande blandning som gör att microcementen får en annan färg. 

VILKEN KULÖR SKA JAG VÄLJA?


Vi rekommenderar att du väljer färgad microcement med hänsyn till ytan eller förhållandena i rummet där det ska användas. Till exempel, om rummet får fullt naturligt ljus, rekommenderas användning av mörka toner. Även om naturligt ljus kommer in rekommenderar vi att du använder mjukare och mindre mättade färger. Om rummet kräver artificiellt ljus beror det på vilken typ av glödlampa du väljer. Kalla ljus minskar intensiteten i färger och varma ljus accentuerar den. Storleken på kabinen är en annan aspekt att ta hänsyn till. Tricket är att veta hur man leker med färger. Mörka färger skapar effekten av att minska utrymmet eller göra det mindre. Å andra sidan gynnar neutrala eller ljusa färger rummets visuella amplitud.

VI FINNS HÄR

base, microcement