Microcement Design

MICROCEMENT I KÖK


MICROCEMENT I KÖK

Det är ett material som består av en serie polymerer, hartser och mycket fina aggregat för att ge det en cementliknande finish, men det kan appliceras i en mängd olika färger, från cementgrå till åldrade färger (Vintage) eller bruna, krämer, ockra etc. Varför mikrocement i kök? Eftersom du kan applicera den både på väggar och golv, såväl som på själva bänkskivan eller på en köksö, uppnå en yta utan skarvar och med en låg tjocklek på mellan 2-3 mm, tack vare dess flera fördelar som dekorativ täckning.

Kök är en av de mest dekorativa trenderna i ett hem. Om du funderar på att renovera den och inte känner för att genomföra en fullständig renovering är microcement lösningen, eftersom det inte kräver arbeten, rivning eller borttagning av skräp. Den appliceras direkt på den befintliga ytan utan närvaro av fuktighet eller rörelse. Öka kontinuiteten och gör ditt kök till centrum för ditt hem, det mest funktionella rummet där vi tillbringar större delen av vår tid. Gör det till ditt eget med en hög dekorationsnivå, med en texturerad finish eller en rustik eller vintage finish. Du kan ändra det traditionella utseendet på ditt kök till ett nytt minimalistiskt och rymligt rum och få en ny rumslig vision av ditt hem. Även om detta material är enkelt att tillämpa, rekommenderar vi alltid att du har professionell hjälp för att bedöma lämpligheten av dess tillämpning på det befintliga stödet. Förberedelsen och anpassningen av det befintliga stödet är avgörande för att uppnå en perfekt applikation, oavsett om den appliceras på väggar, golv eller bänkskivor. Det ger en touch av modernitet, oavsett om den appliceras på väggar, golv eller enheter, och är ett alternativ som alltmer används av renoveringspersonal, liksom för användare som försöker skapa ett kök helt efter deras smak.


Fördelar med mikrocement i kök.
Som vi vet är köket den del av huset som kan bli smutsigast; handlingen att laga mat som genererar ångor, rök, oljor etc. som orsakar dess försämring. Det möjliggör omvandling och förvandlar det till ett nytt område där du kan göra unika rätter i en bekväm och renoverad miljö. Dessutom spelar det ingen roll om det är i ditt hem, som om du vill ändra utseendet på ditt företag, kan vi tillämpa vår specialprodukt för industrikök, där du kan laga mat utan att oroa dig för någon typ av fläck. Nedan kommer vi att berätta några av de främsta fördelarna med att använda mikrocement, och varför det är ett värdefullt alternativ och en trend inom inredning.


Microcement i köket utan arbeten
Som i alla andra rum som vi ska renovera kommer det inte att vara nödvändigt att genomföra någon typ av tidigare byggnadsarbete, eftersom microcementet appliceras på den befintliga ytan utan att behöva riva den tidigare beläggningen eller golvet. På detta sätt sparar vi tid och pengar, undviker damm, skräp och flyttar allt avfall till specifika behållare. Det är en lättnad både för dem som bor i huset och för grannar, vilket undviker höga ljud som produceras av rivningen av de tidigare beläggningarna. Du kommer att ha ett kök efter eget tycke, och hela grannskapet kommer att vara lyckligt.


Utbud av färger för mikrocement i kök
Denna kontinuerliga täckning möjliggör vilken tonalitet och färg som helst. Alla färger som finns i de olika certifierade färgkartorna (RAL, NCS, etc.) kan återges nästan exakt. Men tack vare vår utvalda färgkarta kan du välja mellan de hyllade grå, simulera betongfärgen eller leta efter varmare färger som en sandliknande färg eller en brunaktig färg. Alternativt, om du är en av de mest vågade, välj vårt sortiment av vintage- eller metallfärger. Kök erbjuder en stor kombination av olika material och färger, så att du kan kombinera golv och väggar, med vita enheter och bänkskivor i trä, eller träenheter med bänkskivor i mikrocement. Skapa en komplett köksö, eller till och med täcka taket för att skapa en komplett betongkub.


Microcement i kök är resistenta termiskt och mot kemiska produkter
Det är ett termiskt resistent material eftersom det har egenskaperna hos betong själv. Din bänkskiva kommer inte att skadas om du lämnar heta krukor eller kokkärl på den; Det är helt motståndskraftigt. Det är också motståndskraftigt mot alla typer av kemiska medel tack vare de skyddande lackerna som appliceras i våra system, särskilt vår Finish Forte Plus, som motstår alla flytande och kemiska produkter, såsom blekmedel, alkohol, lösningsmedel etc. Av denna anledning, även om någon vätska faller på ett element täckt med mikrocement, kan det rengöras med slipmedel utan rädsla för att eliminera det ytskydd som vi har tillämpat. Vad tycker du om golvvärme? Inga problem; Dessutom vågar vi säga att Microcement är en av de beläggningar som bäst överför värme tack vare sin låga tjocklek. Du behöver inte slå på värmesystemet på flera timmar - med bara några minuter kommer du att uppnå en känsla av komfort som är perfekt för matlagning i dina strumpor eller barfota.


Anti-fläckar i kök med microcement
Med vår maximala ytskyddslack, Finish Forte Plus, behöver du inte oroa dig för fläckar. Alla våra system, från Standard till High Transit, kan ha Forte Plus ytskydd. Den enda polyuretanlacken som kan motstå allt som kan falla på den. Oroa dig inte för att spilla olja, spilla vin på golvet eller spilla kaffe på morgonen, eftersom denna lack testas för att motstå alla typer av färgning i upp till 7 dagar. Dessutom är Cementec mikrocement helt vattentät eftersom den innehåller tillsatser som gör den motståndskraftig mot fallande vatten. Den kan appliceras utan problem på bänkskivan, och ett handfat kan till och med integreras i bänkskivan, eftersom vattnet inte kommer att tränga in i locket, så länge det appliceras perfekt, efter att ha följt applicerings- och torkningsprocessen strikt.


Microcement köksstilar
Köken låter dig utveckla alla typer av stilar i dem, allt från en mer minimalistisk design till en rustik eller med en industriell touch. I dem alla är microcement ett material som passar perfekt, eftersom det kan kombineras med något ädelt material, som trä.


Minimalistiska microcementkök:
Minimalismen i sig bygger på användningen av minimum och grunderna, strippar allt till det väsentliga utan några kvarvarande element. Vi kan uppnå denna definition tack vare den kontinuitet som mikrocement erbjuder oss, utan anslutningar. Endast det väsentliga, mikrocement och enheter.


Nordiska microcementkök:
Fashionabla kök, kombinationen av trä, vita färger och andra ädla element som betong. Du kan göra alla typer av nordiska kök med mikrocement på golv, väggar eller till och med på själva bänkskivan och kombinera den med vita eller naturliga träenheter. Du har en mängd olika möjligheter att uppnå ett idealiskt rum för ditt hem. Ett microcementgolv med vita enheter och bänkskivor i trä, eller med vita bänkskivor och träenheter. Tänk på ditt kök så ger vi dig råd om de olika möjligheterna.


Industriella microcementkök:
Vilket bättre sätt att få ett avantgarde- och industrikök än att använda rena byggmaterial, metaller, trä, cement etc., men utan att utföra något arbete på ditt hem. Få en look som liknar cement, en kontinuerlig täckning applicerad i en mängd olika färger. Hur uppnår man denna "industrialisering"? Mycket enkelt: applicera microcement på golv och väggar, skapa en betongkub med låg tjocklek utan expansionsfogar. Vi föreslår användning av vårt High Transit-microcement för att ytterligare uppnå det industriella utseendet och även uppnå hög teknisk prestanda.


Rustika microcementkök:
Vi förstår alla det rustika som något hantverksmässigt och handgjort, och det är därför det passar perfekt i ett rustikt kök, eftersom det är en unik och oändlig applikation, det är ett snidat verk i ditt hem. Du kan också kombinera skräddarsydda lerstycken med en handgjord applicering av microcement, samt dekorera den med små gamla föremål som en gång användes för att laga mat och laga mat.Microcement på köksbänkskivan
Som vi har nämnt är mikrocement lämpligt för applicering på bänkskivor, såväl som på köksöar. Dess termiska kapacitet och motståndskraft mot fläckar gör den idealisk för applicering i detta lilla område. Dessutom, eftersom det är ett kontinuerligt element, är det en kontinuerlig täckning, så smuts som tidigare kunde ackumuleras i obekväma skarvar försvinner helt.


Vilket microcement ska användas i kök?
Alla våra produkter är lämpliga att användas för alla slutkunder. Allt beror på egenskaperna hos var och en. Om du till exempel föredrar ett kök med hög dekorativ effekt, kommer vår Cementec Texture-produkt att vara idealisk för att njuta av cementets djup. Å andra sidan, om du föredrar en mer homogen färgfinish, erbjuder Cementec Standard-systemet också den dekorativa effekten av en kontinuerlig färg. Men om du är orolig eller orolig för motstånd rekommenderar vi att du använder vår Cementec High Transit-produkt och därmed njuter av den på ett annat sätt, med en mer motståndskraftig finish och en mer homogen färg. Oavsett vilken microcement du använder rekommenderar vi att du skyddar systemet med vår Forte Plus Finish, den polyuretanbaserade lacken som kan motstå alla typer av fläckar.


Tips för att undvika problem i microcementkök:


1. Lita på erfarna proffs att applicera microcement i kök:
Vem som helst kan tillämpa det! Detta är ett av de vanligaste uttalandena du hör om microcement. Det är delvis korrekt, men om du tillåter oss vill vi klargöra det för dig. Det är ett enkelt material att applicera, och alla med entusiasm och som gillar DIY kan täcka köket i ditt hem, men det finns många externa parametrar som kan orsaka små bakslag under och efter appliceringen av mikrocement. Det är därför vi rekommenderar att du lägger appliceringen av mikrocement i händerna på en kvalificerad professionell, eller åtminstone följer deras råd innan du gör något fel drag. Förberedelsen av ytan där den ska appliceras är avgörande för att uppnå full framgång i dess tillämpning. Det är inte värt att bara tillämpa lagren korrekt utan att fokusera på kvaliteten och revisionen av det tidigare stödet. Ett stöd med sprickor eller sprickor, ett dåligt förankrat stöd, ett ojämnt stöd, ett löst stöd, ett stöd med lösa plattor, ett olämpligt och oförberett stöd, kan orsaka incidenter i mikrocementskikten, såsom sprickor eller sprickor, små färgförändringar etc. Följ de riktlinjer som fastställts av en professionell eller till och med de som anges i våra handledningsvideor för att uppnå extraordinära resultat.

2. Välj kvalitetsmicrocement för köket:
Användningen av kvalitetsmaterial kommer säkert alltid att förbättra utseendet, liksom att underlätta ansökningsprocessen. Cementec erbjuder en komplett kvalitetsgaranti för sina produkter under strikta produktionskontroller där olika parametrar utvärderas för att få en produkt av hög kvalitet, både tekniskt och estetiskt. Om vi lägger till en erfaren och professionell applikator till denna kvalitetsprodukt får vi ett felfritt resultat med noll problem. Kom ihåg att kombinera dessa 2 värden för att uppnå ett drömkök.


3. Skydda mikrocementet i köket:
Underhåll och skötsel efter applicering i ett kök är avgörande för att förlänga dess livslängd. Behandla inte microcement som om det vore ett okrossbart material; Var försiktig som med allt annat material som du har applicerat i ditt hem. Våra skyddande ytbehandlingar, Finish Forte och Finish Forte Plus, är av oöverträffad kvalitet, men det gör dem inte oförstörbara. Vi rekommenderar noggrann daglig användning, utan rädsla för att använda den, men förvandla inte ditt matlagningsområde till ett slagfält.4. Rengör microcementköken:
Ett microcementkök kan rengöras med alla typer av neutral tvål, alltid utspädd i vatten. Om du vill kan du använda vår Limp-produkt från sortimentet av rengörings- och underhållsprodukter. Dessutom går CEMENTEC ett steg längre, och med utvecklingen av en skyddande yta med maximal resistans, Finish Forte Plus, har vi till och med lyckats rengöra våra golv med mer slipande produkter avsedda för rengöring av alla andra typer av golv. Använd blekmedel, alkohol, lösningsmedel, kaustik soda etc. och eliminera alla typer av fläckar som kan ha uppstått på grund av fallande mat. Naturligtvis, applicera aldrig dessa produkter direkt; Späd dem i vatten som du skulle göra för att rengöra alla golv. Du kommer att se att efter rengöring av microcementgolven kommer de att markera sitt cementutseende ännu mer och kommer att lysa som den första dagen.


VI FINNS HÄR

base, microcement