Microcement Design

MICROCEMENT I POOLMICROCEMENT I POOL

Microcement är som att gå in i ett parallellt universum, där möjligheterna är praktiskt taget oändliga. Det finns lösningar för alla smaker, i alla storlekar och för alla budgetar. Naturligtvis finns det i simbassänger också trender, design och innovation. Införlivandet av microcement har varit en trend de senaste åren och innebär ett mycket viktigt bidrag till dekorationen. Det ökar och med tanke på dess fördelar är det ett alternativ att allvarligt överväga. Medan de flesta hus för några år sedan hade en cementbaserad pool med en typisk kakelbeläggning, kan vi säga att trenden förändras radikalt och mikrocementpooler blir mer och mer dominerande i enfamiljshus. Vår Cementec Pool-produkt kombinerar de nödvändiga egenskaperna, efter att ha testats och testats för applicering i denna typ av scenario, med högt värderade säkerhets- och hållbarhetskoefficienter.


NÅGRA FÖRDELAR MED MIKROCEMENT I POOL SOM DU BEHÖVER VETA
Simbassänger som Cementec Pool-produkten har applicerats på har vattentäta egenskaper, produkten är särskilt lämplig för applicering på pooler, eftersom den kan motstå hög kompression av kvarhållet vatten under optimala förhållanden. När produkten har applicerats är den också mycket motståndskraftig mot repor och frätande kemikalier. Därför bör vi inte oroa oss för klor och kemiska medel som kan användas i pooler. Dessutom är dess underhåll och rengöring ganska enkelt. De kan inte bara anpassas i färg och finish, utan också genom form och design. När materialet anpassar sig till vilken yta som helst kan de mest fantasifulla formerna du kan tänka dig skapas, oavsett om de är raka eller halvcirkelformade, med rundade eller raka kanter, med fontäner, vattenfall, spa-områden etc. Förutom dess tekniska egenskaper kombineras den med andra material och integreras i alla landskap, stilar och miljöer. Det omgivande området kan byggas och täckas med till exempel trä eller keramik. En oregelbunden finish i Ibiza-stil eller placering av natursten, om det är ett rustikt hus, är andra alternativ som är värda att överväga. En annan fördel är jämnheten som tillhandahålls av den polerade ytan. Eftersom den kan appliceras på stora ytor utan skarvar är ingen typ av separation synlig. Detta, plus möjligheten att välja färger, gör att vi kan integrera det i miljön, uppnå visuell kontinuitet och en oöverträffad känsla av avkoppling. Dessa pooler omfattar modernitet och elegans till förmån för varje kunds smak. En pool med raka linjer kan täckas för ett hus med minimalistisk design, samt en vit och rundad version för ett hus i Ibiza-stil. I vilket fall som helst hittar du inte känslan av rymlighet och renhet som mikrocement erbjuder i andra typer av pooler.


Det har utmärkta resultat eftersom dess finish inte åldras över tiden; Med andra ord tappar den inte färg när den åldras, vilket värderas högt. På samma sätt är du nedsänkt i ett annat utrymme som kan fängsla dig och transportera dig någon annanstans, där absolut avkoppling och personlig njutning kommer först. Färgen på mikrocementet ger fritt spelrum åt din kreativitet. I vårt utbud av färger kan spektakulära mönster uppnås, och alla färger från RAL-färgkartan kan övervägas även för små pooler. En annan anmärkningsvärd aspekt av dess tillämpning är att det inte är ett svårt jobb att utföra, för med tanke på att det är en pool är det ganska snabbt, gör inte mycket röra, och det är inte nödvändigt att ta ut den befintliga ytan (såvida den inte är mycket försämrad). En viktig kvalitet är dess perfekta vidhäftning till ytan, förutsatt att den är jämn och väl förankrad för att uppnå maximal anpassningsförmåga, vilket underlättar arbetet. Det slutliga skyddssystemet består av en polymerförseglare av högsta kvalitet, som ger total vattentätning, hög motståndskraft mot vatten med klor, nötning och UV-strålar. Trots sin låga tjocklek och sitt naturliga utseende har detta tätningsmedel ett mycket högt motstånd mot sprickbildning, ogynnsamma väderförhållanden och repor eller andra typer av olyckor.Problem som kan uppstå i microcement i pool
Vår Cementec Pool-produkt erbjuder fantastiska resultat, testade av våra protokoll, men du måste alltid ha i åtanke några nödvändiga parametrar under appliceringen, annars kan någon typ av problem uppstå, särskilt om applikationsarbeten inte utförs under lämpliga förhållanden. Även om dess tillämpning är mycket ren måste alla steg som CEMENTEC POOL-ansökningsprocessen kräver respekteras. Vårt företag hjälper och ger dig råd med varje steg för att uppnå ett optimalt resultat. En slät och väl förankrad yta krävs, vilket inte alla pooler har. Det är därför mycket viktigt att göra en teknisk förhandsbedömning. Under appliceringen påverkar väderförhållandena uppenbarligen förmågan att utföra arbetet under lämpliga förhållanden. Både regn och sol (i höga temperaturer, särskilt under sommarmånaderna), är inte de bästa tiderna för det.Varför är microcement i pool inne?
Utan tvekan ger den visuella känslan som de genererar en känsla av modernitet, rymlighet och renlighet som inget annat material kan erbjuda. Om du har en passion för harmoni i miljöer är det ett material som du kommer att uppnå en unik effekt med, eftersom det passar perfekt med omgivningen och integrerar interiören med utsidan genom sina helt anpassningsbara ytor. Det är en faktor som påverkar alla våra sinnen. De fördjupar dig i ett annat utrymme som kan fängsla dig och transportera dig till en annan plats, där absolut avkoppling och personlig njutning kommer först.


Typer av microcementpooler – är nya eller gamla bättre?
En viktig egenskap är att microcement kan appliceras direkt på en befintlig pool såväl som på en nybyggd. Dess finish är kontinuerlig och vattentät, och om ansökningsprocessen utförs enligt vårt cementec-företagsprotokoll garanteras dess hållbarhet.Halkmotstånd för microcement i pool
För microcement som appliceras i områden som pooler är det viktigt att dess finish är halkfri. I detta fall föreslår Cementec användningen av glasmikrosfärer som ger de önskade glidnivåerna, särskilt i de områden som gränsar till poolen, såsom områdena runt den. Det är det bästa sättet att i stor utsträckning undvika onödiga och farliga glidningar. Denna halkfria produkt är mycket lätt att applicera, eftersom den appliceras samtidigt som skyddsskikten, och även om visuellt ingen typ av förändring märks, är det uppenbarligen märkbart vid beröring.


Kontinuerlig design i microcementpooler
Detta är det mest eftertraktade elementet i denna typ av utrymme. Kontinuiteten som är en del av utformningen av området gör det till det mest tilltalande materialet för att ge en mycket speciell atmosfär inom de olika områdena i ett hem. Att expansionsfogar inte används (förutom själva stödet) och förmågan att applicera samma färg i hela den miljön ger en personlighet som andra material ofta inte gör.Rengöring och underhåll att tänka på för microcement i pool
Microcement blir ett av de bästa materialen för rengöring och underhåll. Detta är däremot till exempel konventionella material som domineras av plattor, för i skarven samlas mycket smuts och mögel. I det här fallet, genom att inte ha skarvar och vara en helt kontinuerlig yta, försvinner ansamlingen av smuts, och endast med manuella eller automatiska sopmaskiner kommer rengöringen alltid att vara effektivare. Du hittar inte det minimala underhåll och rengöring som vår produkt kräver i andra typer av pooler. Inte bara på grund av frånvaron av skarvar, men också för att det inte kräver så krävande vård som andra material.Vad är priset på microcement i pool?
Priset på en microcementpool beaktas när vi har information om de olika variablerna, såsom den slutliga mätningen, komplexiteten i poolens form och dess placering. Ändå är det sant att priset är något högre än inomhus, eftersom produkten innebär högre teknik för att exakt ge alla garantier som krävs för arbete under korrekta förhållanden.Vilken typ av microcement ska appliceras i pooler?
Rätt och specifik produkt som ska användas på pooler är vår Cementec Pool-produkt. Dess höga mekaniska motstånd är avgörande för att uppnå den säkerhet och hållbarhet som krävs för att hålla poolerna under bästa möjliga förhållanden. Denna produkt appliceras också med ett glasfibernät med hög vikt och avslutas med en speciell polyuretanlack för att motstå den höga kompressionen av den stora mängden vatten i pooler.Vilken färg ska man välja för microcement i pool?
Även om vi har ett brett utbud av färger för att täcka alla smaker, försöker vår rekommendation alltid att kombinera ljusa färger, eftersom vattnets färg alltid kommer att vara mycket mer iögonfallande och kristallin. Med vita eller ljusgrå färger kan du uppnå en smaragdblå nyans av vatten, vilket ger mycket suggestiva och glädjande känslor i sin design och njutning.


VI FINNS HÄR

base, microcement