Microcement Design

MICROCEMENT PÅ BÄNKSKIVA


MICROCEMENT PÅ BÄNKSKIVA


En bänkskiva i microcement är en ny standard för ett kök i modern stil. Om du har funderat på att renovera din befintliga köksbänkskiva eller tittar på olika bänkskivmaterial för ditt nya kök, är en bänkskiva med microcement definitivt en att kolla in!

Microcement köksbänkskivor erbjuder innovativa fördelar i köket, från deras hållbarhet och motståndskraft till deras rena stil.Microcement släpper inte ut skadliga ämnen i luften och dess färg förändras inte över tiden. Ett golv eller bänkskiva/stänkskydd i microcement låter dig renovera ditt kök utan att ändra det, eftersom det ger utrymmet en touch av skönhet och originalitet samtidigt som den matchar vilken inredningsstil och vilket material som helst. Ett brett utbud av färger och texturer är tillgängligt; Om du efter några år bestämmer dig för att byta färg är det möjligt att polera ytan och applicera ett nytt, tunt lager microcement.


Blir det fläckar i Microcement?
Inte vårt microcement! Vi använder en produkt i alla våra badrum som är speciellt framtagen för användning i våtrum. Den är helt vattentät även innan den är förseglad så vattenstämplar är aldrig ett problem. Du kan till och med lämna våta flaskor på ytan och det kommer inte att påverka produkten, låter självklart men lita på oss, det finns väldigt få microcementmärken som kan göra detta på marknaden.Fördelar med en äldre bänkskiva i Microcement:

  • Mindre kostnader då du slipper riva ut gamla bänkskivan
  • Slipper allt damm och smuts som kommer utav att riva ut bänkskivan
  • Det senaste inom badrumsvärlden

Fördelar med Microcement på bänkskiva:

  • Inga skarvar och fogar som samlar smuts.
  • Lätt att rengöra.
  • Mindre jobb, mindre tid, lägre kostnad.
  • Modern betong look

VI FINNS HÄR

base, microcement