Microcement Design

MICROCEMENT PÅ VÄGGARMICROCEMENT PÅ VÄGGAR


Väggar är ett av de områden där microcement oftast appliceras. Vi är redan vana vid att se denna täckning på golv, och denna trend sprider sig mycket snabbt till andra element, såsom trappor, bänkskivor och framför allt väggar, oavsett om det är i inre områden, såsom kök och särskilt badrum, eller på fasader och utomhusväggar.

Microcementens popularitet har ökat exponentiellt de senaste åren, och det är inte av en slump. Det är en täckning med flera fördelar och funktioner, som erbjuder en elegant, estetisk finish utan behov av stora investeringar eller renoveringar, och i detta fall tack vare Cementec Ready to Use-produkten, med en enkel applikation. Alla dessa är fördelar för applikatorn och för klienten.


I själva verket är detta dess största fördel: att helt kunna ändra utseendet och stilen på ett rum med en enda produkt på ett spektakulärt sätt.

Varför välja en kontinuerlig väggbeklädnad? Microcement på väggar erbjuder stor mångsidighet till traditionella beläggningar, såsom färg, stuckatur, vinyl, etc. Dess höga estetiska och tekniska värde gör den idealisk för applicering på väggar.

Dessutom ger dess hantverksmässiga och handgjorda personlighet den en unik och unik känsla.
Om du har några frågor om vilken täckning som ska appliceras på väggarna i ditt hem eller företag, beskriver vi nedan några av fördelarna med att använda mikrocement på väggar.


Fördelar med mikrocement på väggar.

Microcement på väggar appliceras med en mycket låg tjocklek, maximalt 3 mm, vilket gör den lämplig för applicering på nästan alla typer av tidigare stöd (kakel, gips, cement, gipsskivor, etc.). Dessutom kräver det inte tidigare rivning, eftersom dess höga vidhäftningsnivå gör att den kan appliceras mycket enkelt på alla typer av ytor, så länge de är väl förankrade. Vi lyfter fram några av de bästa anledningarna till att välja mikrocement för väggar:

Inga byggarbeten!
Applicera microcement på väggar.

Som vi tidigare har nämnt kräver microcement på väggar inte föregående rivning av det befintliga stödet, vilket undviker buller, skräp, suspenderat damm etc. Tack vare detta är processen att applicera microcement på väggar betydligt kortare, vilket till och med tillåter applicering under en period av 2-3 dagar så länge väggarna är gjorda med en slät yta och med perfekt planhet (som gipsskivor eller en perfekt gjuten gips). Microcement på väggar täcker och dekorerar ditt område, vilket ger en spektakulär förändring och utan behov av murverk.

Microcement väggar: styrka och hållbarhet

När vi väljer microcement på väggar väljer vi en mycket framträdande fördel jämfört med färg eller andra klassiska beläggningar; Dess hårdhet och motstånd är mycket högre, och dess lätthet och effektivitet vid rengöring är helt klart mycket hög. Skyddet med vilket arbetet är färdigt hjälper till att bibehålla sin estetik i perfekt skick under lång tid.

Microcement för inner- och ytterväggar.

En annan fördel som erbjuds av microcement på väggar är dess mångsidighet. Det är en produkt anpassad för applicering på både inre och yttre väggar i alla hem eller områden. Det kan vara lösningen för en fasad där målet är att ha en annan finish än vad vi är vana vid att se, liksom för alla områden där det är tänkt att ge kontinuitet mellan inre och yttre mikrocementväggar.

Dra nytta av vattentätningen av mikrocementväggar

När vi använder vätskor eller någon typ av produkt som kan smutsa eller blöta microcementväggarna behöver vi inte oroa oss för det eftersom Cementec använder ett speciellt och specifikt skydd för områden som är utsatta för denna typ av åtgärder. Den "positiva" vattentätningen som tillhandahålls av Finish Forte-produkten testas för användning på alla typer av microcementväggar, såsom duschar eller badrumsområden.

Nästan obefintlig rengöring tack vare mikrocement för väggar.

En annan av de främsta fördelarna med microcement på väggar är att det inte kräver uttömmande rengöring och underhåll. Alla våra mikrocementväggsystem är skyddade med lack med hög kapacitet för vattentätning och tätning, vilket är fallet med Finish Forte Plus-produkten. Även om någon typ av slipmedel kan spillas, kommer detta inte att påverka dess slutliga finish, vilket håller sitt ursprungliga utseende intakt.

Alla typer av neutral tvål, liksom andra slipande produkter (system skyddade med Finish Forte Plus-lack) kan användas för att rengöra vår microcementväggbeklädnad med en enkel trasa som vi har hemma och lite neutral tvål.

Applicering av microcement på väggar.

Processen att applicera microcement på väggar beror på typen av yta. För det första, om vi har väggar med skarvar som kakel eller stengods, måste vi täcka alla dessa skarvar och placera ett glasfibernät med ett speciellt förankringsharts. Om vi har en kontinuerlig cementbaserad yta kommer vi alltid att applicera en konsoliderande produkt och sedan glasfibernätet. Slutligen, om vi har ett idealiskt stöd, såsom gipsskivor, MDF eller väl utjämnad (screed) gips, bör vi inte utföra en tidigare beredning, helt enkelt applicera skikten på Cementec-produkten. Det måste alltid slipas mellan lager och respektera de minsta torktiderna.

Alla dessa processer förklaras i detalj i våra handledningsvideor, där du kan lära dig i detalj hur du applicerar mikrocement på väggar.

Alla dessa processer förklaras i detalj i våra online-handledningsvideor, där du kan lära dig hur du applicerar microcement på väggar.

Vad är priset för att applicera microcement på väggar.

Priset på microcement på väggar kan variera beroende på kvadratmeter som vi ska applicera och svårigheten med ytan som den kommer att appliceras på (om det finns nischer, hål, armaturer etc.).
På samma sätt, när mikrocement appliceras på gipsskivans väggar eller något stöd som inte kräver föregående anpassning, blir kostnaden billigare än om den appliceras på andra typer av stöd.
På vår prisberäkningsflik kan vi hjälpa och guida dig om priset på det material du behöver för att ansöka.VI FINNS HÄR

base, microcement