Microcement Design

MICROCEMENT I BADRUMMICROCEMENT I BADRUM


Microcement är ett perfekt material för applicering på väggar, golv, duschbrickor, handfat eller enheter. Det är en kontinuerlig täckning som inte kräver underhåll och är mycket lätt att rengöra. Det är ett material som kan appliceras på praktiskt taget alla typer av ytor som inte har fuktighet eller rörelse, vare sig porös eller icke-porös, vilket ger en sammanfogningsfri yta med en maximal tjocklek på 3 mm. Dessutom, tack vare sin höga vidhäftningsgrad, vilket gör att den kan appliceras över befintliga beläggningar, minskar det kostnaderna för rivning och borttagning av skräp.

Det är det mest mångsidiga materialet på marknaden eftersom det tillåter olika nyanser av finish, oavsett om det är matt, satin eller glans. Den har ett oändligt antal färger och nyanser, liksom ett brett utbud av olika texturer. I allmänhet presenterar mikrocement en finish med texturer och djup av högt estetiskt och visuellt värde; men vi kan också erbjuda dig en mer rustik och homogen badrumsfinish, och ännu djärvare finish som vårt sortiment av vintage- eller metallfärger. Tack vare sitt applikationssystem och ytskydd är det ett vattentätt material som rekommenderas starkt för applicering i områden i direkt kontakt med vatten, såsom badkar, duschar och till och med handfat. Den har också en halkfri yta som garanterar ett säkert badrum. Korrekt tillämpning är mycket viktigt. Att kontrollera befintliga beläggningar och golv är viktigt innan vi använder våra system, eftersom en dålig bedömning av dem kan leda till sprickor i vår täckning. Av denna anledning rekommenderar vi att applikationen utförs av en professionell som kan utvärdera de tidigare förhållandena, även om dess tillämpning verkar lätt.

Fördelar med microcement i badrum.
Som du vet är det lätt att applicera och rengöringen är också mycket enkel. Ett mikrocement badrum ger dig ett annat resultat hemma, både i dess tillämpning på väggar och golv, eller i handfat eller duschbrickor. Vi kommer att berätta några av dess fördelar så att du kan fatta rätt beslut.


Ökad känsla av rymlighet
Kontinuiteten som erbjuds av möjligheten att applicera på väggar, golv och tak gör att ditt badrum känns rymligare än med användning av andra beläggningar. Badrum är områden med ganska små dimensioner, och därför är användningen av mikrocement som en förändring av utseendet det perfekta beslutet. Det ger en fin visuell estetik, fri från fogar, att kunna slå samman golvet med väggarna, även med en duschbricka integrerad i golvet. Detta skapar en atmosfär av rymd, som i kombination med ljusa färger förstorar den ännu mer.Motstånd mot omgivande luftfuktighet
Motståndskraften mot fuktighet är en av de problem som kunderna har när de vill byta badrum och välja mellan ett eller annat material. Detta problem försvinner eftersom microcement inte bara är motståndskraftigt mot fuktighet utan också mot vattenånga. Det är viktigt att respektera appliceringstiderna och rekommendationerna för att undvika att mögel uppträder i hörn av duschen eller badkaret, vilket gör ditt badrum mindre attraktivt. Vi får inte förväxla omgivande luftfuktighet med stigande fukt. Stigande fukt måste behandlas tidigare genom att utföra en uttömmande analys av det tidigare stödet där det ska appliceras och utföra en tidigare behandling med tekniska produkter avsedda att blockera den stigande fukten. Omgivningsfuktighet kan emellertid förlänga torktiderna för de applicerade skikten över tiden och därmed minska deras motstånd. Det rekommenderas alltid att applicera vid konstant omgivningstemperatur och fuktighet. Om det upptäcks att de applicerade skikten inte har genomgått den nödvändiga torkningen, bör torkningen förlängas över tiden och alltid undvika att applicera ett nytt lager över ett annat som inte har torkat tillräckligt.


Mångsidighet
En av de främsta fördelarna med microcement i badrum är mångsidigheten det erbjuder oss. Den har en mängd olika färger, liksom olika effekter och / eller finish. Är du trött på det typiska badrummet? Applicera vårt vattentåliga mikrocement för att ge det ett mer rustikt utseende, eller vårt textursystem där du kan njuta av effekten av cement, med dess överlagrade lager och dess visuella djup. Välj mellan en av de 16 färgerna som vi erbjuder i vår färgkarta. Inte nöjd med någon av dem? Vi tar fram den färg du har i åtanke för att hjälpa dig att kombinera badrummet efter eget tycke.


Enkel och enkel rengöring
Oroa dig inte för rengöring, det är väldigt enkelt. Med en neutral tvål (tvättmedel) och en trasa kan du lämna ditt badrum i perfekt skick. Om mikrocementet är skyddat med vår 100% vattentäta lack (Finish Forte Plus) kan du också använda mer slipande produkter som blekmedel, kaustik soda etc., alltid späda produkten med vatten. Kom också ihåg att det är en kontinuerlig beläggning som inte har skarvar, så den hemska smutsen i de linjer som är så svår att rengöra försvinner.


Intensifiera naturligt ljus
Microcement reflekterar naturligt ljus av sig själv, så om det kombineras med ljusa färger kan vi uppnå en effekt av att förbättra ljuset i ett litet badrum.Snabb applikation
Eftersom rivning av befintliga vägg- och golvbeläggningar inte krävs kan microcement snabbt appliceras i badrum. Allt kommer som alltid att bero på den tidigare ytan som den kommer att appliceras på. Om ytan är i perfekt skick kan arbetet utföras på i genomsnitt 5 arbetsdagar, så länge det är ett välventilerat område som möjliggör torkning av de olika applicerade skikten.


Halkfria badrum
Tvivlar du på att applicera microcement på golvet i ditt badrum? Vi gör det halkfritt. Alla våra system kan ha en halkfri finish genom att införliva små partiklar som är osynliga för det mänskliga ögat. Tveka inte att applicera microcement på din duschbricka; du kommer inte att glida. Dessutom kommer du att kunna njuta av fullständig kontinuitet, utan någon förändring i höjd på golvet, vilket kan leda till att du stubbar tårna.Vattenavvisande
Vår microcement har 100% vattentätt skydd tack vare användningen av våra polyuretanbaserade ytlacker med högt fast innehåll. Tekniken som används i denna finish gör det möjligt att skydda alla områden som kommer att vara i direkt eller indirekt kontakt med vatten, bänkskivor, handfat, duschväggar, duschbrickor etc.


Var kan du applicera mikrocement i badrum?
Tack vare dess sammansättning med högpresterande råmaterial, fibrer, utvalda aggregat och komponenter med hög vidhäftning är det ett material som kan appliceras på nästan vilken typ av yta som helst. Varför är det en fördel att tillämpa det? Eftersom den tidigare rivningen av den typiska plattan på 80- eller 90-talet inte är nödvändig, vilket undviker skräp, damm, buller och avfallsbehållare, bland andra typiska olägenheter av arbeten. Dess underbara vidhäftning, även på glas (undviker parkettgolv), gör den idealisk för att täcka alla typer av ytor och helt förändra utseendet på ditt badrum. Direkt applicering är en effektiv lösning på praktiska renoveringar, utan att generera skräp, vilket bara ökar ytan som appliceras med 2-3 mm, även utan att behöva byta befintliga sanitetsbeslag. Du kan applicera den både på väggar och golv, samt på duschbrickor och bänkskivor eller bänkskivor med integrerat handfat. Det viktigaste att tänka på är att utföra en bra förberedelse av stödytan, eftersom applikationens framgång beror på den. Genom att skapa ett komplett mikrocementbadrum genererar du ett nytt rum i ditt hem där du kommer att vilja spendera mycket mer tid och njuta av ett trevligt bad med din partner eller barn.


Microcement badkar och dusch
Vad kan vara bättre än ett helt utrymme med samma material, kontinuerligt och utan skarvar. Med mikrocement kan vi ge kontinuitet till golvet och gå in i duschen utan att behöva snubbla över en liten projektion. Och vad tycker du om badkar? Även om de på senare tid är mindre populära och människor ersätter dem med duschbrickor, kan badkar också skapa ett mysigt område i ditt badrum. Microcement-badkar ger en känsla av välbefinnande och kontinuitet i ditt hem.Microcement bänkskiva och handfat
På samma sätt som microcement kan appliceras på duschbrickor och badkar, är det möjligt att skapa en bänkskiva för diskbänken eller till och med en bänkskiva med ett handfat som ingår i den. Eftersom det är en vattentät produkt kan du tvätta händerna och låta vattnet rinna lätt.


Microcement-enheter
En annan aspekt som erbjuds av dess mångsidighet är att den kan appliceras på enheter, oavsett om de är gjorda av MDF eller gipsskivor. Det är ett alternativ för att placera dina flaskor schampo och duschgel, vilket skapar små nischer som kommer att täckas med mikrocement. Du kan glömma att installera metallstöd som bryter kontinuitet och estetik.


Väggar och golv
Som vi tidigare nämnt involverar huvudrenoveringen av ditt hem alltid badrummen, och det är därför microcement är en utmärkt täckning för att uppnå detta. I allmänhet kommer vi alltid att förnya golv och väggar genom att använda något av våra system, samt en av de färger som beskrivs i vår färgkarta. Förnya de gamla plattorna genom att täcka väggar och golv. Med microcement eliminerar du skarvarna mellan bitarna, du kommer att ge kontinuitet och ljusstyrka, och du kommer också att uppnå ett elegant och estetiskt resultat.


Vilket microcement ska man använda för badrum?
Det finns olika möjligheter att använda microcement i badrum, från en superstrukturerad finish till en mer rustik och grov finish. Vår rekommendation är dock alltid att applicera vår maximala vattentäta skyddsfinish för att förhindra att vatten sipprar in och orsakar problem i beläggningen. Om din smak är mer för en texturerad täckning rekommenderar vi att du använder vårt textursystem, med en fin finish med djup som är typiska för traditionell mikrocement. Men om du föredrar en mer homogen färg, använd standardsystemet, som ger dig en kontinuerlig färg med samma egenskaper som den traditionella. Vi har också möjlighet att uppnå en mer rustik och kornig finish med vårt vattentåliga system. Detta system ger täckningen en grövre yta vid beröring och gör den i sig halkfri. Vill du ha maximal resistans när det gäller hårdhet och vattentätning? Då letar du efter High Transit-systemet, en kontinuerlig täckning som ger ditt golv maximal ytbeständighet, samt total vattentätning på grund av dess epoxibaserade sammansättning. Alla dessa applikationssystem kan installeras i vilken som helst av våra färger, men om du inte är nöjd med någon av dem kommer vi att utveckla den färg som bäst passar dina behov. Vi erbjuder möjligheterna, men beslutet ligger i dina händer; Vad du än väljer kommer kvaliteten på vår täckning att göra att ditt badrum sticker ut som du förtjänar.Fördelar med att renovera ett äldre badrum i Microcement:

  • Behöver inte riva ut ditt gamla kakel/klinker om tätskiktet är helt och inte för gammalt
  • Mindre kostnader då du slipper nytt tätskikt
  • Slipper allt damm och smuts som kommer utav att riva ut ett gammalt badrum
  • Det senaste inom badrumsvärlden

Fördelar med Microcement i badrum:

  • Inga skarvar och fogar som samlar smuts.
  • Lätt att rengöra.
  • Mindre jobb, mindre tid, lägre kostnad.
  • Modern betong loo

VI FINNS HÄR

base, microcement