Microcement Design

MICROCEMENT PÅ GOLV


MICROCEMENT PÅ GOLV

Microcement uppnår sitt maximala uttryck när det appliceras på golv. Sökandet efter kontinuerliga och öppna områden, som läggs till kombinationen av konstruktiv design och dekorativt värde, ger mikrocement en framstående plats i täckvärlden. Det handlar om att uppnå maximal utveckling av cementgolven som har installerats under så många år, och med Cementec erbjuder vi ett steg framåt i tekniska och estetiska kvaliteter, vilket säkerställer att golven kombinerar skönhet, motstånd och hållbarhet.

Om vi behöver förbättra dekorationen och alla element som vi gillar i vårt hem eller ett specifikt rum, finns det ingen bättre täckning än microcement för att ge framträdande och värde till dessa dekorativa element. Ett trevligt vardagsrumsbord får mycket mer värde och ett dekorativt utseende när det är på en kontinuerlig yta än på någon typ av golv med skarvar – kolla det själv.


Det finns inte längre ursäkter för att inte våga njuta av ett hus eller något inomhus- eller utomhusområde med microcement på golv, till och med lyckas utveckla kontinuiteten i samma täckning, börja på golv och klättra uppför väggar, trappor, enheter eller något dekorativt element.

För närvarande finns det få täckningar som har så många fördelar som mikrocement, särskilt vid renoveringar och rehabiliteringar. Dess användarvänlighet, den onödiga rivningen av det befintliga stödet och den spektakulära bildförändringen ger ett antal värden som utan tvekan kommer att göra intryck på alla.

Med Cementec Ready to Use kan vi dessutom välja rätt produkt som vi vill använda, baserat på behov och den framtida användning som vi planerar för den.


Typer av microcement på golv.
Kontinuerliga golv ger oss positiva känslor och känslor på grund av deras design och praktiska egenskaper. Vi måste dock ta hänsyn till våra behov och den funktionalitet som vi kommer att erbjuda. Med Ready to Use Cementec kan vi välja elegans och känsla av harmoni i vår Standard Cementec eller så kan vi välja djupet och personligheten som tillhandahålls av Cementec Texture-produkten. Vi kan också välja vår Cementec vattentåliga mikrocement för våta områden, eller om det vi vill är att täcka ett utomhusområde eller en plats med maximal gångtrafik, är Cementec High Transit-produkten den perfekta produkten. Varje produkt erbjuder specifika funktioner enligt vår smak och behov.


Fördelar med microcement på golv.
Det finns många fördelar att njuta av, både vid nybyggnation och renovering. Nedan berättar vi om några av dem: Först och främst, och särskilt, påverkar dess kontinuitet oss alltid. Det finns inga kopplingar mellan olika delar, bara en enda förlängning. Detta ger en mycket trevlig känsla av elegans och rymlighet i alla områden. Det behöver inte expansionsfogar. Det expanderar inte eller kontraherar inte med förändringar i miljön (fuktighet, temperatur etc.) som andra material kan. Vi behöver bara respektera det ursprungliga stödets anslutningar, men inget mer. Dess böjhållfasthetsegenskaper ger den nödvändiga elasticiteten för att stödja och underhålla sig korrekt utan att försämras. Cementec mikrocement har en hög vidhäftningsnivå, vilket gör att den kan användas på många olika ytor, såsom kakel, stengods, marmor, murbruk eller betong. Kanske skulle det enda undantaget vara applicering på parkett eller flytande golv, eftersom dessa är föremål för kontinuerlig rörelse. Dessutom, vid renoveringar, eftersom du undviker att ta ut föregående våning och skräpet som detta medför, ger detta oss lätthet och snabbhet i appliceringstiderna. Den kan användas både inomhus och utomhus, vilket gör att du kan utföra mycket attraktiva dekorativa projekt. På samma sätt kräver det inte tunga maskiner eller överdriven logistik för dess tillämpning. Dess underhåll och vård är mycket enkla. En stor fördel jämfört med andra typer av golv är att ytans nivå inte stiger för mycket, bara cirka 3 mm maximalt. På grund av detta är det inte nödvändigt att utföra lyftuppgifter för andra delar av huset, utöver att planera en dörr om det behövs.Skötsel och underhåll av microcement på golv.
En mycket intressant egenskap hos mikrocement är dess enkla underhåll. Det är viktigt att veta att hållbarheten naturligtvis beror på produktens kvalitet, men vår användning av den kommer säkert att ha ett betydande inflytande. Cementec Ready to Use rekommenderar användning av underhållsvaxer som ska appliceras då och då (samtidigt som ett golv moppas). På detta sätt kommer vi att kunna hålla med mer "liv" och större skydd. När det gäller användning av rengöringsmedel rekommenderas alltid neutrala tvålar. Men om vi har applicerat Finish Forte Plus (det mest kraftfulla skyddet i vårt sortiment av skyddslacker) kan vi till och med använda alla typer av tvål och stark rengöringsprodukt, alltid utspädd i vatten. Slutligen är korrekt användning utan tvekan vår bästa garanti för hållbarhet, så om vi använder filt och skydd under möbler och tunga föremål och inte drar dem, kommer vi att hålla det i perfekt skick under lång tid.


Rekommenderas microcement på golv för kök och badrum?
Microcement på golv är spektakulärt idealiska och rekommenderas för att täcka kök och badrum. I badrummen är de ännu mer eleganta när de också åtföljs av mikrocementväggar. Hemrenoveringar börjar alltid med badrum och kök, och utan tvekan är det ett perfekt tillfälle att elegant möblera om och byta områden som används så mycket och försämras av användning och tidens gång. Vår Cementec Ready to Use-produkt är utformad med en skyddande slutfinish, lämplig för användning i kök, på grund av dess perfekta resultat. Det är en produkt som har testats mot alla typer av fläckar på grund av dess sammansättning som ger perfekt vattentätning, vilket garanterar möjligheten att njuta av köket utan någon form av fara. På samma sätt, för badrum, som i duschbrickor, ger det också vattentätning, renlighet och ett designkoncept som transporterar oss till ett mycket bekvämare och harmoniskt utrymme, i dessa rum där vi spenderar så mycket tid.

Ytbehandlingar och mönster av mikrocementgolv. Microcement på golv är alltid färdiga med våra polyuretanfinisher, våra Finish Forte- och Finish Forte Plus-produkter. Den förstnämnda ger en mycket naturlig, silkeslen och dämpad estetik, mycket lämplig för områden som trappor, vardagsrum, områden med låg trafik etc. Finish Forte Plus, med en mycket avancerad teknik på grund av dess anti-fläck- och vattentätningskomponenter, är den finish som rekommenderas för områden där fläckar kan uppstå, liksom där vatten kan användas, såsom kök, badrum och utomhus. Dess estetik ger mer kropps- och lagertäthet, och det är utan tvekan den finish som används i områden med hög transitering. Båda produkterna kan användas i matt, satin och glans ytor. Utan tvekan är matta ytor vanligtvis de mest utvalda eftersom de erbjuder en mer cementliknande och naturlig design.


Ytbehandlingar och mönster av microcement på golv.
Microcement på golv är alltid färdiga med våra polyuretanfinisher, våra Finish Forte- och Finish Forte Plus-produkter. Den förstnämnda ger en mycket naturlig, silkeslen och dämpad estetik, mycket lämplig för områden som trappor, vardagsrum, områden med låg trafik etc. Finish Forte Plus, med en mycket avancerad teknik på grund av dess anti-fläck- och vattentätningskomponenter, är den finish som rekommenderas för områden där fläckar kan uppstå, liksom där vatten kan användas, såsom kök, badrum och utomhus. Dess estetik ger mer kropps- och lagertäthet, och det är utan tvekan den finish som används i områden med hög transitering. Båda produkterna kan användas i matt, satin och glans ytor. Utan tvekan är matta ytor vanligtvis de mest utvalda eftersom de erbjuder en mer cementliknande och naturlig design.

VI FINNS HÄR

base, microcement