Microcement Design

OM OSS


Vår historia och våra mål

Microcement kan läggas överallt, t ex på kakel, gipsskivor, tapeter och målade väggar. Helt fogfri applicering oavsett hur stor väggen är, microcement hemma, vattentät microcement, microcement betong, design by cement,

VÅR VISION


Vi lägger vårt djupa fokus på snabbare leveranstider, service, expertis och pålitlig rådgivning.

Som proffs inom microcement och med ett omfattande utbud av produkter tenderar vi att erbjuda våra kunder de finaste microcementalternativen helt baserat på våra kunders förväntningar och krav.

Vi arbetar med arkitekter, designers, entreprenörer och privatpersoner,

vi är verkligen dedikerade till att driva vår verksamhet på bästa sätt vi kan och försöker göra en så stor positiv inverkan som möjligt.

OM MICROCEMENT DESIGN


Microcement Design AB är ett företag med lång erfarenhet inom byggbranschen och med ett brett lokalt nätverk kan vi ta ansvar för ett väl utfört arbete och hjälpa dig med dina projekt. Vi bär på stor kompetens och ett bra teamwork där alla strävar mot samma mål.

Vi vill ha en öppen dialog och ett gott samarbete med dig som kund, som bygger på tillit. Vi tar gärna emot feedback för att vi ska kunna bli bättre.
Vår ambition är att vårt samarbete är ärligt och tydligt under hela arbetets gång.

Vi är specialiserade inom Microcement och har alltid som mål att anpassa oss efter kundens önskemål.
Vi gör microcement i Stockholm men kan även göra microcement i övriga Sverige. 

SOM KUND HOS OSS:


  • Personlig service.
  • Ett hållbart resultat.
  • Alltid en trygghetsgaranti på alla våra utförda arbeten.
  • Vi sätter alltid dig som kund i fokus.
  • Vår personal är väldigt kreativa och stolta över sina arbeten och tar sig gärna ann utmaningar.

VI PÅ FÖRETAGET

JONAS

VD

info@microcementdesign.se

070-009 60 12

NATHALIE

VICE VD / Ekonomi

nathalie@microcementdesign.se

073-854 89 64

VÅR LEVERANTÖR CEMENTEC:


Cementec tilldelar 1 % av dina inköp till Intermon Oxfam.

Som svar på vårt engagemang i ett samhälle där vi förstår att allmänningens värderingar har nått status som grundläggande rättighet, där VI ÄR ALLA, implementerar CEMENTEC® sitt stora sociala engagemang, sitt "Seal of Solidarity Commitment".

CEMENTEC® i sin fasta övertygelse att det som är mitt är allas, det som är mitt är ditt, i en situation där skapandet föreslås på ett kollektivt sätt, i en värld där territoriellt värde är suddigt, där gränsernas värde begränsas till en rent fysiskt koncept, där kraften hos människor och social, kulturell och mänsklig sammanslagning katalyserar värdet av rättvisa, är CEMENTEC® engagerad i att bygga vårt samhälle från konstruktionspositioner av ALLA VI ÄR ALLA.

För detta allokerar CEMENTEC® den 1% som motsvarar köpet till organisationen "Intermon Oxfam", som arbetar i samma riktning. Vi uppskattar verkligen ditt samarbete när du väljer vår produkt.

Certifierade samarbetspartners

Microcement för golv, väggar & bänkskivor skapar en snygg & unik look. Offert på 2 minuter.

Säkert vatten


Branschregler Säker Vatteninstallation är ett kvalitetssystem som säkerställer att de färdiga installationerna uppfyller kraven i Boverkets byggregler.

Microcement är en kompositbeläggning baserad på cement, vattenbaserade hartser, tillsatser och mineralpigment. Microcement kallas ibland även designcement

GVK - Våtrumsarbeten


GVK ställer krav på både företag och montörer för att säkerställa fackmässiga våtrumsinstallationer. Kraven följs upp vid återkommande stickprovskontroller.

Microcement för golv, väggar & bänkskivor skapar en snygg & unik look. Offert på 2 minuter. Besök något av våra showrooms och låt dig inspireras av möjligheterna

Elsäkerhetsverket


Elsäkerhetsverkets uppdrag är att arbeta för hög elsäkerhet och för att elektriska utrustningar inte ska störa varandra. Vår vision är trygg och störningsfri el.


FÖRSÄKRINGAR & ÅTERFÖRSÄLJARE


TECNOCEMENTO - CEMENTEC


Vi är stolta och enda återförsäljarna av Tecnocemento - Cementec i hela Sverige.

TRYGG-HANSA


Vi innehar bygg - och entreprenadförsäkring.