Microcement Design

REFERENSER

REFERENSER

Vi är stolta över vårt arbete.

Vi ger dig gärna en kostnadsfri konsultation och offert.

ETT PROJEKT VI ÄR EXTRA STOLTA ÖVER

Vi fick i uppdrag av Solvalla Travbana att göra om samtliga toaletter i deras avdelning Kongressen. Den kallas VIP-avdelningen, här serveras det både mat och dryck under Elitloppet och de större tävlingsevenemangen. 

Läs artikeln från Aftonbladet här: Läs mer

KUNDOMDÖMEN

Vi värdesätter våra kunders feedback.
Se vad våra kunder säger om oss.


Kök, Tvättstuga, Badrum


Professionellt företag med trevlig personal.
Fick hjälp med mitt badrum samt lite microcement vid kök och tvättstuga. Ett otroligt snyggt och häftigt resultat, hade jag vetat detta tidigare hade jag anlitat dem för länge sen. Snabbt och noggrant arbete.  Jag Rekommenderar varmt Microcement Design.

MARTIN FORSS


Problemfritt och exklusivt


Så bra alternativ till tråkigt kakel som finns i allas badrum. Fick reda på microcement av en kompis och blev nyfiken på idén. Jobbet sköttes smidigt utan några krångel och snabbt gick det också. Finishen är enastående och exklusiv. Sjukt nöjd.

JOAKIM BÅNG


Microcement i Badrum


Anlitade Microcement Design för att ändra ytskiktet av mitt badrum.

Trevligt bemötande från första kontakt där jag fick bra rådgivning gällande färg och bas i deras showroom. Nathalie och Jonas är även väldigt hjälpsamma vid frågor efter slutförandet av arbetet.

ANTON


Lättad och nöjd


Gått allt för länge och dragit på en uppfräschning utav badrummet. Fick höra positiva saker om Microcement Design och bestämde mig för att äntligen ta tag i det och kontakta dem efter att ha gjort lite research. Med tanke på finishen, priset och kunnigheten finns inga tvivel om att det var ett bra val av firma. Det är alltid läskigt att välja hantverkare men dessa kan jag med gott samvete rekomendera för andra som drar sig för att anlita någon likt jag gjort

FREDRIK K


Renovering av Badrum


Kontakten med Microcement Design har varit exemplarisk. Väldigt duktiga och trevliga, deras underleverantörer stod för monteringen av mitt gamla och nya badrum var också väldigt bra.

Resultatet då - Väldigt glad att jag valde microcement. Jag får uppskattade kommentarer från vänner.

BJÖRN


Renovering av Badrum


Nathalie och Jonas var väldigt bra att ha att göra med och allt gick smidigt. Enkelt sätt att fräscha upp badrummet då det bara tar några dagar från start till mål. Därtill mycket billigare än att behöva göra om hela tätskiktet. Ett tips jag fick var att ta en nyans ljusare cement än vad jag tänkt och det stämde bra med facit i hand :)

TOBIAS LINDELL

KONTAKTA OSS

Om du letar efter ett entreprenadföretag som kan hjälpa dig med alla dina behov, från början till slut, är du välkommen att kontakta oss idag.

OFFERTFÖRFRÅGAN