Microcement Design

MICROCEMENT


MICROCEMENT

Vi har microcement för alla sorters utrymmen, följ stegen nedan så återkopplar vi med en offert.

1.

SKICKA OFFERTFÖRFRÅGAN


Fyll i offertformuläret, skriv dina mått på ditt kommande byggprojekt. Vi behöver bredd, längd och takhöjd, eller totala kvadratmetern.

4.

UPPSTART 

Vår montör monterar ned allt, stänger av vatten etc. Därefter kommer appliceraren in och påbörjar sitt arbete med microcement.

2.

ÅTERKOPPLING


När vi mottagit era uppgifter återkopplar vi med en offert.

5.

PÅGÅENDE ARBETE


Microcementarbetet tar ca. en vecka beroende på projektets storlek. 

3.

BOKA UPPSTART


När ni har godkänt offerten bokar vi in en uppstart, så det sammanstrålar med ned och uppmontering av möbler m.m.

6.

TORKTID


Microcementen skas torka i 24 timmar, därefter kommer montören och monterar tillbaka det ni önskar.

Vår microcement kan användas i:

  • Badrum
  • Golv
  • Plastmatta
  • Pool
  • Bänkskiva
  • Stänkskydd 
  • Utomhus
  • Väggar
  • Trappa m.m.


VANLIGA FRÅGOR OM MICROCEMENT


- Vad är microcement?

Microcement kan även kallas designcement & microbetong. Som namnet antyder så är det kort förklarat cement/betong blandat med andra tillsatser, hartzer och mineralpigment.
Microcement har revolutionerat badrumsrenoveringar de senaste åren. Den höga vidhäftningsegenskaper gör den lämplig att appliceras ovanpå redan befintliga väggar, golv, kakel, marmor och andra material.- Är Microcement godkänt i badrum?

Så länge förarbetet är gjort på ett korrekt sätt och tätskiktet är godkänt så kan du ha microcement i badrum utan problem, microcement går att applicera på både kakel och plastmatta. Du slipper dessutom fogar att städa och kan hålla badrummet snyggt och fräscht över längre tid.- Vad kostar Microcement?

Olika företag tar olika pris för arbete och microcement.

Priset beror på storleken, ett ca pris per kvm är 2000kr innan rot-avdrag, det beror på att vi kommer att vara på plats lika längre oavsett om det är 5 eller 40kvm. Vi ger mer än gärna ett prisförslag på ditt kommande projekt.- Är Microcement billigare än kakel?

Microcement på befintligt underlag blir 60% billigare än total renovering. Eftersom du kan sätta microcement på befintligt tätskikt (direkt på matta eller kakel funkar!) så är det möjligt att du slipper göra så mycket förarbete vilket i sin tur gör det billigare än kakel. Vid totalrenovering kostar microcement ungefär likgiltigt som keramik.- Vad kan Microcement användas till?

Det är i princip bara fantasin som sätter stopp vad du kan göra med microcement. Så länge underlaget och förarbetet är bra gjort så kan du applicera det i princip vart som helst. Populära områden är att använda det i främst badrum men även på bänkskiva, väggar, golv, tak och terrassten eller poolen.- Är Microcement vattentätt?

Vår Microcement har ett 100 % vattentätt skydd tack vare användningen av våra polyuretanbaserade finishlacker med högt fast innehåll. Tekniken som används i denna finish gör det möjligt att skydda alla områden som kommer att vara i direkt eller indirekt kontakt med vatten, bänkskivor, handfat, duschväggar, duschkar, etc.- Kan man ha Microcement utomhus?

Det går alldeles utmärkt att ha microcement utomhus och det tål även högtryckstvätt. Alkaliska produkter som klor, blekmedel, ammoniak, tvättmedel och tvål i allmänhet med avkalkningsegenskaper bör inte användas. Därför är det rekommenderade sättet att rengöra denna typ av yta med neutral tvål. Även om den är mycket lätt att rengöra och kräver praktiskt taget inget underhåll, måste man vara försiktig så att den inte försämras i förtid.


KULÖRER

KONTAKTA OSS

Om du letar efter ett entreprenadföretag som kan hjälpa dig med alla dina behov, från början till slut, är du välkommen att kontakta oss idag.

OFFERTFÖRFRÅGAN