Microcement Design

VÅRA PRODUKTER

Över 30 års erfarenhet och expertis inom microcement och måleri

VÅRA PRODUKTER FÖR MICROCEMENT

Vi har microcement för alla sorters utrymmen, vill du ha tips och råd? Hör av dig så hjälper vi dig mer än gärna.

CEMENTEC STANDARD

CEMENTEC STANDARD


CEMENTEC STANDARD-systemet kan användas både på väggar och golv, som under optimala förhållanden ska täckas, med en jämn och homogen estetik.

Det är ett av våra mest efterfrågade applikationssystem tack vare dess användarvänlighet och utmärkta resultat.

Den kan till och med appliceras i fuktiga områden, som kök eller badrum, så länge ytskyddet utförs med vår FINISH FORTE PLUS, med maximal vattentätning och kemikaliebeständighet.

CEMENTEC TEXTURE

CEMENTEC TEXTURE


Det enda systemet på marknaden för färdiga beläggningar med texturerad estetik, det vill säga med ett utseende som liknar den traditionella 2-komponent miCrocementen. Den kan appliceras på väggar och golv med markerad och / eller texturerad estetik.

Det är ett extraordinärt applikationssystem på grund av dess excellens och dess stora visuella framträdande. Lätt att applicera med ett oslagbart resultat.

Den kan även appliceras i våta utrymmen, såsom badrum eller kök, med vår skyddande lack med maximal vattentäthet och kemikaliebeständighet, FINISH FORTE PLUS, i olika toner.

CEMENTEC VINTAGE

CEMENTEC VINTAGE


Återigen ett differentierande system inom CEMENTEC PURE-sortimentet och i microcementens värld, CEMENTEC VINTAGE.

Få det "retro" resultatet med tillämpningen av detta system med hjälp av en enkel "mopping". En vägg som ser ut som en gammal vägg, ett askfärgat golv eller ett badrum i ett vinterhav, det är några av de många färger som vi kan erbjuda dig.

Appliceras både på väggar och golv, vilket ger en mer strukturerad och / eller markerad estetik. Dessutom kan du också njuta av detta system i våta områden i ditt hem, med hjälp av FINISH FORTE PLUS, en polyuretanbaserad lack med hög kemisk beständighet och 100% vattentätning.

CEMENTEC VATTENTÅLIG

CEMENTEC VATTENTÅLIG


Om ditt badrum behöver en ansiktslyftning, använd CEMENTEC WATER RESISTANT för områden som kommer att vara i kontinuerlig kontakt med vatten, såsom duschkar, handfat integrerade i bänkskivan etc.

Dess vattenavvisande egenskaper gör den också till en perfekt produkt för applicering utomhus, eftersom det är dessa ytor som oftast utsätts för förändringar i temperatur, fuktighet, regn etc.

Den har en något grövre estetik och en homogen färg. Denna estetik ger halkfria egenskaper så att den kan appliceras på golv utan problem, vilket förhindrar onödiga glidningar.

Skydda alltid ytan medFINISH FORTE PLUS, en polyuretanlack med maximal vattentäthet och kemikaliebeständighet.

CEMENTEC POOL

CEMENTEC POOL


Microcementpooler applicerade med CEMENTEC POOL har hydrofoba egenskaper i själva produkten, vilket gör det till ett material som är särskilt lämpligt för denna typ av område, eftersom det kan motstå hög komprimering av kvarhållet vatten under optimala förhållanden.

Hårdheten hos denna produkt som appliceras i simbassänger ger också hög motståndskraft mot repor och frätande kemikalier. Därför bör vi inte oroa oss för klor eller kemiska medel som kan användas i den. Dess rengöring och underhåll är ganska enkelt och enkelt.

Dess estetik är slät och har en kontinuerlig färg. Dessutom kan halkskyddspartiklar läggas till vår skyddande yta för att förbättra halkmotståndet.

CEMENTEC HIGH TRANSIT

CEMENTEC HIGH TRANSIT


Den stora utvecklingen av CEMENTEC, en serie produkter som kan motstå hög fottrafik och lätta maskiner.

CEMENTEC HIGH TRANSIT-applikationssystemet är tillämpligt både på inre och yttre golv i områden som kommer att få hög fottrafik, liksom små rörelser av lätta maskiner.

Det är en produkt med maximal ythårdhet och reptålighet. Dessutom gör kombinationen med FINISH FORTE PLUS den till den mest kompletta beläggningen i vårt produktsortiment. Den kombinerar ythårdhet, motståndskraft mot vatten och kemiska medel, tillsammans med ett jämnt och homogent estetiskt utseende, för älskare av kontinuerlig färg.

CEMENTEC TERRAZZO

CEMENTEC TERRAZZO


Vi kan uppnå en beläggning med utseendet av terrazzo och fördelarna med en kontinuerlig täckning med vår CEMENTEC MICROTERRAZO i vårt breda utbud av färger.

Det är en lättapplicerad produkt baserad på traditionella microcementsystem. Dessutom har den en ythårdhet som gör den lämplig för applicering i områden med måttlig fottrafik.

Kombinera en vit bakgrund med inslag av färger, eller en grå bakgrund med inslag av svart. Designa din egen utifrån vårt färgsortiment.

KONTAKTA OSS

Om du letar efter ett entreprenadföretag som kan hjälpa dig med alla dina behov, från början till slut, är du välkommen att kontakta oss idag.

OFFERTFÖRFRÅGAN