Microcement Design

Microcement Hägersten

HÄGERSTENS BÄSTA MICROCEMENT

Bor du på Östermalm och funderar på en microcementrenovering?


När du letar efter en pålitlig och erfaren partner för dina microcement och måleriprojekt, är vi det självklara valet. Med vår expertis inom microcement, måleri och lackering av luckor och dörrar kan vi hjälpa dig skapa en unik och hållbar betongyta och fina målade ytor. Dessutom är vi stolta återförsäljare av det högkvalitativa microcementmärket Cementec och erbjuder även kurser i microcement för dig som vill lära dig mer. Välj oss för en kreativ och professionell lösning för dina ytor.

VI HJÄLPER DIG MED MICROCEMENT & DESIGN I HÄGERSTEN


 Vi garanterar ett perfekt resultat med vår microcement i Hägersten till både företag och privatpersoner. Kom och upplev det vackra och hållbara alternativet till traditionell målning. Vi är här för att hjälpa dig att förvandla ditt utrymme till något extraordinärt.

ERFAREN MICROCEMENT FIRMA HÄGERSTEN


Välkommen till Microcement Design! Vi är din lokala expert på microcement i Hägersten. Besök vårt showroom där du kan känna på materialet och upptäcka de unika möjligheterna med våra betongytor.

Vanligaste områdena man vill ha microcement

Microcement badrum


Förvandla ditt badrum till en modern oas.
Med elegansen och moderniteten i microcement kan du omvandla ditt badrum till en elegant och stilren oas.
Dessutom är vår microcement-lösning betydligt mer kostnadseffektiv än att riva ut tätskiktet. Så varför inte välja Microcement Design och njuta av en fantastisk badrumsrenovering till ett överkomligt pris?

Microcement trappor


Skapa ett unikt och hållbart intryck med microcement i trappor.
Med möjligheten att applicera Microcement direkt på befintliga trappor får du en unik och hållbar betongyta som kommer att imponera på alla som kliver in i ditt hem eller företag. Upptäck det eleganta och moderna utseendet av Microcement i trappor redan idag!

Microcement väggar


Ge dina väggar en stilren och modern look.
Vårt specialområde är microcement på väggar, vilket ger en modern och stilren look till ditt hem eller företag.
Våra produkter är av hög kvalitet och skapar en elegant yta som är lätt att rengöra och underhålla. Välj oss för att förvandla dina väggar till konstverk med vårt microcement!

Microcement golv


Effektiv och modern lösning för dina golv.
Vårt microcement kan appliceras direkt på golv utan att behöva riva något, vilket sparar dig både tid och pengar. Med våra produkter kan du skapa en modern och hållbar yta som kommer att imponera på alla. Ta din design till nästa nivå med oss.

KONTAKTA OSS

Om du letar efter ett entreprenadföretag som kan hjälpa dig med alla dina behov, från början till slut, är du välkommen att kontakta oss idag.